The Killers - Somebody Told Me

 
Vet inte ritkigt om jag lagt ut den här låten förut. Kommer liksom inte ihåg hälften av alla låtar jag lagt ut, haha! Ska börja skriva upp vilka låtar jag lägger ut så att det inte blir samma hela tiden. Men den här låten är i alla fall sjukt bra. En låt som jag älskade när jag var liten.

The Script - Breakeven

 

Tokio Hotel - Ready, Set, Go!

 
Tokio Hotel var mitt favoritband för ett år sen och jag var helt besatt av dem. Gillar fortfarande deras låtar mycket men är inte alls lika besatt nu som då. Det här är en av mina favoritlåtar med dem! Ready set go it's time to run!

The Script - Nothing

 
Ett tips är att kolla musikvideon från 3:10 och framåt. Dör lika mycket varje gång.
 
'Cause I'm shouting your name all over town.

Oskar Linnros - Från och med Du

 
Kollade på Hur många lingon finns det i världen med min lillasyster idag. Tyckte att den här låten passade då!

Jessie J ft. B.o.B. - Price Tag

 
Rätt så jobbigt att ha den här på huvudet med tanke på att jag inte alls gillar låten. Eller Jessie J i huvudtaget. Men det kanske bara är jag. Gillar ni låten?

The Script ft. Will.i.am - Hall of Fame

Äntligen höstlov på riktigt! Börjar veckan med att lägga ut första låten av veckans band som denna gång är The Script. Ett jättebra band som i stort sett inte misslyckas med en enda låt.
 
 
Har för mig att jag lagt ut den här tidigare. Men isåfall lägger jag ut den en gång till, bara för att den är så fin. Ett tips är att kolla på musikvideon också, låten blir mycket bättre då!

Nästa vecka

Jag vet att jag lovade er bättre uppdatering den här veckan. Men har haft väldigt mycket med skolan så har helt enkelt inte haft tid. Nästa vecka har jag höstlov så ska ladda upp med flera låtar om dagen, minst tre! Så ni får kika in då för då kommer det garanterat komma upp mycket. PUSS!

Linkin Park - In the End


Linkin Park - Burn it Down

 

New design

Ny design! En färdiggjord gratis givetvis. Kan verkligen inte göra designer. Ska fixa med bloglovinknappen och lite sånt innan. Headern kommer inte vara sådär hela tiden, ska byta någon gång när jag får tid. Gillar inte heller textsnittet på rubrikerna. Det får jag ändra!

System of a Down - Chop Suey

 
Kan erkänna att jag egentligen inte gillar System of a Down så mycket. Alla deras låtar är jättekonstiga, men jag har lyckats hitta en ''normal'' låt som jag gillat ända sen jag var liten. Den är grym!

The Cranberries - Zombie

 

Linkin Park ft. Jay-Z - Numb

 
 
 
 
 
Känner mig tvungen att lägga ut en annan ''version'' av Numb just för att den här är så himla bra! Blir lite annorlunda.

Medina - Där Palmerna Bor

 
En skön svensk låt!

Linkin Park - Numb

 

B.o.B ft. Nicki Minaj - Out of My Mind

 
Blir ännu en låt med B.o.B! Inget stort fan av honom, men det finns en del bra låtar. Och den här låten blir jag så sjukt danssugen av. Kanske ska göra en koregrafi och dansa till den?

B.o.B ft. Lil Wayne - Strange Clouds

 
Jag älskar låtar som jag gillar redan från första gången har hör dem. B.o.B ft. Lil Wayne - Strange Clouds är ett exempel. Rikigt bra låt som jag gillade redan från början. Måste in på mobilen på en gång!

Linkin Park - Faint

 
Börjar om med veckans band igen. Den här veckan blir det Linkin Park! Inget band jag lyssnar på jämt och ständigt, men de har en del bra låtar som jag vill dela med mig av. Och den här gången blir det en låt av dem om dagen i en vecka. Promise!

Disturbed - Stupify

 

Will.i.am ft. Eva Simons - This is love

 
Hade den här på huvudet hela dagen igår. Just när Simons sjunger. Skapligt irriterande, men tur att låten är bra i alla fall!

Disturbed - Prayer

 

Disturbed - Inside The Fire

 
Själva låten börjar inte förrän 1:00 ungefär. Men i början pratar sångaren i bandet om självmord och sånt, vilket inte skadar att lyssna på innan man lyssnar på låten!

White Lion - When The Children Cry

 
Hade den här låten på huvudet hela dagen igår. Den är grym. Själva texten är så otroligt bra så det finns inte. Alla låter med White Lion är bra, punkt.

Dålig uppdatering

Förlåt för grymt dålig uppdatering! Var knappt inte hemma igår och hann aldrig tidinställa några inlägg. Såg nu också att jag bara lagt upp 3 av 6 låtar från veckans band. Vad dålig jag är! Ska bättra mig. Lovar att det kommer upp minst tre låtar idag. Promise!

Ozzy Osbourne - Dreamer

 
Ozzy Osbourne. Älskade Ozzy Osbourne. Kan bara inte få nog av hans låtar. Helt sjukt vad jag älskar hans låtar. De blir mycket bättre om man har läst hans bok också, I am Ozzy eller vad den heter. Så intressant att få läsa om hur han växte upp och om hans liv. Det gör både han och hans låtar lite mer speciella. Det är så synd att han har alla dessa sjukdomar nu, skulle vilja höra mycket mycket mer av Ozzy!

The Script ft. will.i.am - Hall of Fame

 
Tog en paus från allt pluggande för att för första gången lyssna på den här låten. Och det ångrar jag inte. En helt underbar låt! Kollade på musikvideon som gjorde låten mycket bättre. Blev rörd på något sätt, rös lite och det kändes som att jag på något sätt ville fälla några tårar. Av glädje. Åh. Lyssna på låten, you wont regret it!

Disturbed - Stricken

 

In My Head

Ny kategori - In my head. Går jämt och ständigt med låtar på huvudet, så kör på en ny kategori så att det blir ännu fler inlägg, hoppas ni gillar!

Kartellen - Mina områden

 
Tipsar om en svensk, hyfsat ny låt som faktiskt är väldigt bra. Den har skön rytm och.. Ah.

Disturbed - Voices

 

Disturbed - Down With The Sickness

 
 
Kör igång denna veckans band! Den här veckan har jag valt Disturbed som är ett utav mina favoritband. De har grym musik! Deras låtar är bra att lyssna på om man är arg också, haha.

Did you know?

Bara för att bryta musikmönstret lite. Här har ni lite fakta om mig!
 
 
♦ Jag var väldigt nära på att byta linje för några veckor sen. Trivdes inte i klassen då, men nu trivs jag riktigt riktigt bra!
 
♦ Jag får ångest och panik när jag inte gör läxor som jag tycker är svåra.
 
♦ Jag är inte alls lika blyg som jag var på högstadiet.
 
♦ Jag svär inte ens hälften så mycket nu som på högstadiet.
 
♦ Det känns skönt att jag inte längre pratar med vissa från högstadiet och från min förra klass.
 
♦ Jag är inte den första som börjar prata eller säger förlåt efter ett bråk. Aldrig, inte om jag vet att jag har rätt.
 
♦ Fast jag är ändå knappt aldrig den som börjar prata först efter ett bråk. Vill den personen fortfarande prata med mig så får då den personen börja. För mig kvittar det.
 
♦ Jag får panik om jag inte kan sova på kvällarna.
 
♦ Eh, ah. Precis.
 
 
 

3 Doors Down - Heaven

 
Fortsätter väl med fler lugna låtar! Men det är det jag fastnar för mest. Lyssna på den här, du kommer inte ångra dig!

Daughtry - Ghost Of Me

 
 

Answer me!

Jag behöver er hjälp! Det är så himla svårt att veta vilken artist eller vilket band som ska vara veckans band. Så kommentera gärna vad ni gillar för musik, eller vilket ert favoritband är. Så ska jag försöka välja något band som inte bara jag tycker om! Vore amazing!
 
 
Vilket band eller artist vill du att jag ska ha som veckans band?

Gangnam Style

 
Någon mer än jag som tycker att den här låten faktiskt är riktigt bra? Förstår inte ett skit av vad han sjunger, men den är ändå bra. Och dansen är ju ändå för rolig! Vad tycker ni om låten? Brukar ni dansa till den?

Daughtry - It's Not Over

 

Pantera - Walk

 
Senast tillagda i iTunes. Är inte sånt stort fan av Pantera. Brukar bara lyssna på denna och Cowboys from hell, har inte orkat lyssna på några fler. Kanske borde göra det, tror inte jag kommer ångra mig!

Daughtry - Life After You

 

Daughtry - September

 

Swedish House Mafia - Don't You Worry Child

 
Etta på topplistan på Spotify just nu. Vad tycker ni om den? Jag själv är inte ett sånt stort fan av Swedish House Mafia men låten är helt okej faktiskt. En låt jag skulle kunna lyssna på när jag pluggar kanske.
 
What do you think?

RUN-DMC - It's Like That

 
När jag ändå har lagt upp en annan Hip Hop/Rapplåt så kan jag lika gärna lägga upp en till. Den här har jag också breakat till. I femman (tror jag) var jag med i skoltalangen och vann hela skiten. Lite roligt!

Ice Cube ft. Paul Oakenfold - Right Here, Right Now

 
Jag gillar sån här musik. Lyssnade väldigt mycket på denna genre när jag gick på breakdance. Den här låten dansade jag till på antingen mormors 50-årsfest eller Christinas 25-årsfest. Kommer inte riktigt ihåg. Blir så danssugen när jag hör såna här låtar!

Daughtry - Crawling Back to You

 
 

Brad Paisley & Alison Krauss - Whiskey Lullaby

 
Själva låten börjar inte förrän 2:23. Men musikvideon är från början.
Den här måste ni verkligen lyssna på och verkligen lyssna på texten. Ryser varje gång jag hör den.

Daughtry - Start of Something Good

 
Jag lyssnade på den här för första gången idag (tidinställer, så i lördags) och jag blev verkligen fast på en gång. Låten är helt underbar! De låtar som man älskar redan första gången man hör dem är de bästa. Daughtrys låtar är verkligen helt magiska!

Stiftelsen - Vart jag än går

 
Sångaren i Takida har även ett band där de sjunger på svenska. Stiftelsen. Tänkte lägga upp en bra låt med dem. Från början hatade jag den men den är faktiskt väldigt bra.

3 Doors Down - When You're Young

 
 
Jag vet att det blir väldigt många lugna låtar just nu, men det är dem jag fastnar för!
Denna låt spelades i mina lurar i skolan idag. Väldigt bra låt!

Daughtry - Outta My Head